torstai 10. heinäkuuta 2014

Turvallinen musta

Olen harjoitellut värikkäiden ja jopa vaaleasävyisten vaatteiden pitämistä. Tosiaankin niitä on pitänyt opetella ja sietää sitä epämukavaa oloa, koska värit eivät tunnu vieläkään kotoisilta.

Ja niin käsittämättömän syvällä sieluni sopukoissa on se ajatus mustan hoikentavasta vaikutelmasta, että en tiedä pääsenkö siitä ajatuksesta koskaan eroon.

Niin tuttu ja turvallisen tuntuinen musta vaate minulle on. Pitkän pitkästä aikaa kun puin mustat housut, niin tunnen itseni hoikemmaksi. Tämä on aivan järjetöntä! Minä näen jopa peilistä eron verrattuna entiseen. Tai se voi olla aivan luonnollistakin, koska minulla ei ollut ennen muita kuin mustia vaatteita. Hahmotan itseni niissä paremmin.

Tuota olen myös miettinyt, että vaikka painoni nousi viime jaksolla, niin vaatteeni eivät ole tuntuneet ahtaammilta. Ei edes pienimmätkään housuni. Kumma juttu, jota en ymmärrä.

2 kommenttia:

 1. Pari kiloa on niin pieni painonnousu ettei sen ainakaan pitäisi vielä kauheasti kiristää vaatteita. Sitäpaitsi on todennäköistä että olet kehittänyt jonkin verran lihaksia lisääntyneen aktiivisuuden (?) myötä, mikä puolestaan "tiivistää" kroppaa vaikka paino ei laskisikaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. RT mainitsi myös siitä, että lihasmassa on saattanut jossain määrin kasvaa pikkuhiljaa lisääntyneen liikkumisen myötä. Itse en vaan osaa edes ajatella tällaista mahdollisuutta. Vaikka lähes päivittäin huomaan asioita joita en reilu vuosi sitten voinut kuvitellakaan tekeväni.

   Ja ollakseni rehellinen itselleni, täytyy kyllä sanoa, että kyllä minä tiesin painoa tulleen jonkin verran lisää. Vaikka ei vaatteissa juurikaan tuntunut, niin muuten vaan jotenkin tuntui.

   Poista