keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Ravintoterapeutin tapaaminen 14 (part 1)

Päivän paino 90,9kg. Plussaa 2,9kg.

Mutta tiedättekö, että minulla ei ole mitään hätää! Ei ole epäonnistujan olo. En ole pettynyt tai musertunut. Nyt vaan mennään tässä ja minun on hyvä olla!

8 kommenttia:

 1. Hyvä, että osaat suhtautua todellisuuteen sellaisena kuin se on ja sitä myöten jatkamaan eteenpäin positiivisella mielellä. Kyllä se puntarilukemakin siitä vielä paremmaksi muuttuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suhtautumiseeni auttaa varmasti suurimmaksi se, että nyt ei kuitenkaan mennä "kilot edellä". Ja takaraivossani tiedän koko ajan, että tämä homma kuitenkin toimii;)

   Poista
 2. Harmi että tuli takapakkia, mutta tuleehan niitä väkisinkin pitkässä juoksussa. Pääasia että suunta on oikea ja asenne kohdallaan. :) Hyvä että sulla on toi ravitsemusterapeutti tukena. Onnea vuodelle 2015 ja tsemppiä painonpudotukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei minua edes älyttömästi harmita.

   Ja onneksi on ammatti-ihminen apuna. En minä tästä yksin selviäisi:)

   Poista
 3. Samaa mieltä kuin WW ja anonyymi tossa edellä! Tsemppiä!!! <3 :)

  VastaaPoista
 4. Hei. Ihailen sinua. Olet tehnyt upean työn, jota kunnioitan! Otan ehdottomasti mallia sinusta ja upeasta asenteestasi. Olen seurannut blogiasi melkein alusta asti. Takapakit kuuluvat elämään ja sinun tilanteessasi en olisi huolissani. Kaikkea hyvää sinulle. Oma matkani on vasta alussa, ja perustin blogin myöskin. Kurkkaa ihmeessä jos aikaa riittää: http://isonanna.blogspot.fi/

  VastaaPoista