keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Ravitsemusterapeutin tapaaminen 18 (part1)

Juokseva järjestysnumero otsikossa pomppasi nyt muutaman numeron yli. Kun en niistä ole kyennyt kirjoittamaan tässä välissä.


Nyt eiliselle tapaamiselle oli ensinnäkin mukava mennä. Ihan kuin pikkulapsi, joka tietää että on ansainnut palkinnon ja oikein odottaa intoa puhkuen päästä näyttämään onnistumisensa!


Mutta minulle oli yllätys se että kuinka hyvä onnistuminen nyt oli kyseessä.


Otimme heti painon. Ja samalla kerroin, että olen miettinyt nyt niin, että en halua tietää päivän painoa. Ainoastaan sen paljonko muutos on suhteessa edelliseen käyntiin. Ja ravitsemusenkelini piti tätä hyvänä ajatuksena.


Ja painoahan oli hävinnyt 6,9 kg. Oma arvioni oli n. 4 kg paikkeilla.


Tokihan tässä nyt on sitä efektiä kuin on aina painonpudotuksen alussa, että nesteitä lähtee hurja määrä. Ja se rasva ei ole "vuosikausien jymähtänyttä".
Ravitsemusenkelini oli myös sitä mieltä, että tämä rämpimiskausi on antanut myös elimistöni levätä ja nyt sillä on jälleen eri tavalla uutta energiaa lähteä kilotaisteluun mukaan.


Mutta silti aika spesiaali lukema tämän projektini aikana, että tässä tehtiin nyt ennätys viikkoa kohti laskettuna! Ja ravitsemusenkelini laskeskeli että siitä n. 1,7 kg viikkopudotuksesta 0,2 -0,3 kg on se nesteiden osuus.


Aikaisempi ennätykseni viikoa kohti on siellä aivan alkutaipaleella joku 9 kg pudotus. Mutta kun ravitsemusenkeli vertasi näitä niin sanoi, että silloin , niistä kiloista se ei ollut kummoinen temppu. Tämä kuulema oli.4 kommenttia:

 1. Ihan mahtava pudotus, oli sitten nesteitä tai ei!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se :) .

   Ja sain jotenkin uskoni takaisin taas siihen, minkä jo sinänsä tiedän. Säännöllinen ateriarytmi toimii. Ja sillä hiivatin hymynaamalapulla saan myös valinnat kohdalleen.

   Poista
 2. Kyllähän aina miinusmerkkiset luvut antaa tsemppiä johtui ne sitten nesteistä tai muusta! Mieluummin niin päin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Ja meni siinä sivussa rasvaakin - vaikkakin ovat nyt näitä kahteen kertaan kadotettuja. Tämän projektin puitteissa ;) .

   Mutta minulla on nyt sellainen jännä levollinen olo. Tämä takapakki tarvittiin. Ja eihän se ole minulle mitään uutta, että painon kanssa mennään edestakaisin. Entiseen verrattuna ja tämän projektin kokonaismäärään verrattuna tämä takapakki ei ollut kuitenkaan voittamaton katastrorfi. Kuten ravitsemusenkelini asian ilmaisi.

   Ja niinhän se on!

   Poista