perjantai 24. tammikuuta 2014

Lähden maailmalle

etsimään itseäni
syvältä itsestäni
kun sen löydän tuon sen sulle lahjaksi
ehkä ainiaaksi
ei ole oikein lähteä
mut on seurattava tähteä
aallot on jossain kuuskyt metriä korkeat
kun tuulet suuttuvat
kuu on kuulemma ruosteenpunainen
ja niin surullinen
mä en usko mitään
ennen kuin näen omilla silmilläin


Pakko lainata Pelle Miljoonaa. Tämä niin sopii tilanteeseeni. Ja voin "syyttää" tästä biisistä tätä kuumettani. Tämä on soinut päässäni nyt varmaan kolme viikkoa!


17.2.2014 lento Singaporen kautta Jakartalle. Ja paluu maaliskuun lopulla.

Muusta ei ole vielä varmuutta kuin lennoista. Mutta onhan tässä vielä aikaa etsiä kattoa päänsä päälle!

7 kommenttia:

 1. Mukavaa ja turvallista reissua! Aika rohkee reissaaja oot, kun ei oo muuta kuin matkaliput...hui :)))))) Oot vissiin enneennii matkustellu paljon?

  VastaaPoista
 2. Turvallista ja mukavaa matkaa. Ethän kuitankaan meitä unohda? Matkapäväkirjaa odotellessa ;-)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa ihanalta... tää tahtois kanssa :)

  VastaaPoista
 4. Vautsi! Muistathan kertoa meille miten elämä siellä sujuu?

  VastaaPoista
 5. Mahtava kuulla! :) Olispa kiva itekki lähteä ex tempore reissuun johonki päin maailmaa! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille jälleen yhteisesti!

  En minä unohda teitä. Jostain löydän netin, missä pääsen välillä päivittelemään. Ja on tässä nyt harkittu sellaistakin, että pitäisikö minun lopulta nöyrtyä ja hommata älypuhelin. Olisihan se myös tavallaan turvallista.

  Sen verran on homma edennyt, että kaksi ensimmäistä yötä Singaporessa on varattu.ja Jakartalle pitää varmaan ainakin se ensimmäinen yö varata. Sen jälkeen katsotaan paikan päällä mitä mieleen juolahtaa. En rasita itseäni tiukoilla matkasuunnitelmilla. Mutta itseni tuntien tiedän, että tulen siirtyilemään paikasta toiseen junalla, bussilla, lautoilla. Ja viipyilen eri paikoissa fiiliksen mukaan.

  En minä nyt niin kamalasti ole reissaillut. Tai riippuu tietenkin mihin vertaa. Onhan Eurooppaa tullut kierreltyä ja muutamat rantalomat käyty (ihonhoitoa). Viime vuosina pääasiassa koirien kanssa näyttelymatkoja tässä lähialueilla.

  Olen haaveillut "huitsin nevadan" matkasta vuosikaudet. Ja pari vuotta sitten oli helmikuu varattuna tätä haavetta varten, mutta silloin oli sitten joulukuussa se massiivinen keuhkoveritulppa ja lääkärit vähän niin kuin kielsi noin pitkän lentomatkan. (Nyt en ole kertonut lääkäreille!)

  Ja miksi olen noin kauan johtuu siitä, että korvani ovat aivan kamalat reagoimaan lentoon ja inhoan lentämistä sen takia. Jos kärsin näin järkyttävän pitkän lennon, niin silloin olen perillä kyllä riittävän kauan - koska ensimmäinen (lähes) viikko menee lennosta toipumiseen korvien osalta ja viimeinen viikko menee itsensä psyykkaukseen, että kestää jälleen sen älyttömän lennon ;).

  VastaaPoista