sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Pieni huomio 17


Tässä kuva minusta juhannuksena 2013. Laihtumista on jo tapahtunut muutama kilo suurimmasta lukemastani...

Mutta tämän kuvan pointtina on tuo kaulaketju, mikäli yhtään pystytte näkemään sitä. Ketjuhan ei juuri roiku kaulassani. Jokin aika sitten havahduin autoa ajaessani, että minulla on tuon ketjun riipukset suussani! Meni vähän aikaa, ennen kuin tajusin, että ikinä aikaisemmin ketju ei ole yltänyt edes leukaani. Osasinkohan selittää mitä tarkoitan?

Nyt tämä ketju on niin pitkä, että kun kumarrun niin riipus osuu nenääni.9 kommenttia:

 1. Hienoa :) se on niin mahtavaa kun huomaa jotain tuollaista. Ja kuinka huomaamatta se muutos on tullut.
  Huh... Olitpa muokannu sun kasvot pelottaviksi... Tuli ihan Ring mieleen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 😁. Kun koko kasvojen sotkeminen oli niin vaikeata ja oli vaan tehtävä sillä minkä sattui löytämään tietsikasta.

   Tuo kuva on ollut minulla jo aika pitkään. Ja pelottavahan koko kuva on. Jouduin kypsyttelemään sen julkaisua.

   Itse en pysty oikein vieläkään katsomaan sitä. Minä näen siinä vieläkin sen älyttömän rikkinäisen, väsyneen, uupuneen ihmisen.

   Poista
 2. Huh, eipä uskoisi saman ihmisen kaulaksi! Olisipa kiva jos ottaisit vielä samantapaisen kuvan nykytilanteessa, että istut puutarhakeinussa (tai jossain) tuollaisessa samantapaisessa asennossa. Minäkin vähän säikähdin muokattuja kasvoja ensin! :D Upea muutos sinulla kyllä. Mukavaa syksyä! :)

  VastaaPoista
 3. Minä laitan tämän korvan taakse. Vaikka en vieläkään nauti kuvattavana olosta😐

  VastaaPoista
 4. Jotenkin just nää pienet oivallukset on mun mielestä niitä parhaita "palkintoja", eikä niitä ymmärrä kukaan muu kun vastaavassa ollut. Kun ei se peiliin katsominen vaan kerro mitä on tapahtunut, parhaiten tällaisissa uppoaa tajuntaan, ja huvittavinta minusta on aina se yhtä hämmästynyt tunne että "no on minun sitten TÄYTYNYT laihtua kun..."
  Ihana seurata matkaasi ja hiipiä samalla omaa perässä, pitkän tasausvaiheen jälkeen, täälläkin taas edistystä, viimein kaksinumeroisiin, ja -30kg :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä sinä!😊

   Minulle tämä kaulaketju on ollut nyt eniten tajuntaa räjäyttävä huomio😁! Se on niin ihmeellistä, että huomaan hipelöiväni ketjua tämän tästä😏.

   Minullahan ei ole olemassa mitään välitävoitteita eikä palkkiokärjestelmää😉. Parhaimmat kicksit saan juurikin javainnoistani.

   Poista
  2. Ihania näppishäröjä tulee puhelimella, sori😊. Enkä edes löydä, miten kommenttia pääsee muokkaamaan...😈

   Poista