torstai 28. marraskuuta 2013

Gastroskopiasta selvitty

Tänään se vatsalaukuntähystys sitten tehtiin.

Eikä se ollut yhtään miellyttävämpi kokemus kuin 20 vuotta sittenkään. Niin - eihän se satu, mutta se yökkimisen määrä ja rajuus on vaan vähemmän mukavaa. Ja nyt minusta tuntui ne koepalojen napsaisutkin vähän ikäviltä. Ja nielu on hellänä. Sitä ei puudutettu.

Onneksi se on ohi. Tuloksia saan odottaa n. 2 viikkoa ja jos kaikki on kunnossa, niin sitten lähete lähtee lihavuusklinikalle. Sitä odotellessa.

Urhealle minälleni piti suoda jotain lohdutusta. Tosin oli näille tilaustakin, sillä käytössäni olevista kengistä pohjat nauravat. Vähän nolo niillä kulkea!
Ilokseni huomasin monenlaisia juttuja. Ensinnäkin, minullahan ei ole ollut yli 10 vuoteen oikeita vuorillisia talvikenkiä. Ja näissä on nyt karvavuorit. Eikä nilkkureissakaan ei ole mennyt pitkiin, pitkiin aikoihin vetoketju kiinni. Nyt meni. Ja kaikista sovittamistani kengistä, siis nilkkureista, meni vetoketjut kiinni! Ja sekin, että sovittelin useampaa paria kenkiä. Ilman tuskanhikeä. Ja vieläpä niin, että nostin jalan toisen päälle kun puin kengän jalkaani. Jouduin avittamaan housunlahkeesta, mutta silti. Tätä en muista milloin olisi tapahtunut.

Ja sinne kauppaan jäi vielä toisetkin kengät, jotka minua vähän himottaisi. On tämä jännää, miten elämäni muuttuu pikkuhiljaa.

3 kommenttia:

  1. Tätä blogia on ollut kiva lukea. Vaikuttaa, että olet sisäinen maailmasi ja suhtautuminen ruokaan on oikeasti tervehtymässä. On niin ihanaa jos joku onnistuu siinä. On hyvä, että olet alkanut uudestaan harkita tuota leikkausta. Minä kannustan lämpimästi edelleen punnitsemaan leikkauksen haitat ja hyödyt. Jokainenhan tietenkin tekee omat ratkaisunsa, mutta olisihan hurjan hienoa jos pään sisäinen muutos riittäisi.

    VastaaPoista
  2. Hei. Komppaan edellistä viestiä. On omakohtaista kokemusta asiasta. Serkkutyttö meni lihavuusleikkaukseen - minä en, vaan laihdutin omin voimin. Haluan kuitenkin määrätä itse kuinka paljon syön tai olen syömättä. Jokainen tekee omat ratkaisunsa tässä asiassa Hyvin olet edistynyt. Onnea!

    VastaaPoista
  3. Kyllä tässä on edessä rankka pohdinta. Helpoimmalla pääsisin, kun minulle ilmoitettaisiin, etten sovellu muun terveyteni takia leikkaukseen. Tämä vaihtoehto minulla on päälimmäisenä mielessäni.

    VastaaPoista