keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Hyvää palautetta

Viime viikonloppuna oli koiriin liittyvä tapahtuma, jossa näin paljon ystäviäni pitkästä aikaa.

Muodonmuutokseni sain paljon hyvää palautetta. Ja kyllä minä sen nyt uskon. Ja pirun hyvältä se tuntui. Tarvitsin sitä kyllä! Ja kaikki se palaute oli niin rehellistä.

Kävin myös lähestyvää reissuani varten ostamassa uimapuvun. Sovittelin useampia ja valitsin mieleiseni vaihtoehdon. En muista milloin olen edes omistanut uimapukua. Ja nyt tulevan reissun aikana uskon, että sille on myös käyttöä. Odotan kyllä sitä, että pääsen lämpimään meriveteen uimaan. Siitä on varmaan yli 10 vuotta kun olen ylipäätään uinut.

Muuten tässä on nyt ollut vähän sellaista hakemista. Välipalakseni olen valinnut useammankin kerran suklaapatukan. Hyvää on ollut joka kerran. Mutta mikä parasta, niin en ole ajatellut sortuneeni eikä ole tullut tarvetta syödä tolkuttomasti sitä. Tämä on minulle hyvä merkki. Alan ehkä luottamaan itsessäni siihen, että kohtuullisuus pysyy syömisissäni.


7 kommenttia:

 1. Ihana perhonen <3
  Näin yötyöläisenä oli ihana lukea blogiasi! Olen kovasti pohtinut sijoittavani leikkaukseen, koska takana on ne 101 laihdutusyritystä ja motivaatio sekä itsetunto alkaa olla nolassa...
  Jos nyt pitäisi punnita paha vst. hyvä niin suositteletko leikkausta?
  Ps. Heitä ne suklaapatukat ojaan, ihan oikeasti! Niiden takia sä olet pikkuinen pallero taas 5 vuoden päästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana viesti!

   En osaa sanoa tuosta leikkauksesta mitään - kun omakohtaista kokemusta ei tulekaan.
   Kaikki tuntemani leikatut eivät vaihtaisi päivääkään.

   Minun on turha jahkailla tätä enää. On vain luotettava ateriarytmin toimivuuteen.

   Poista
 2. Kivan tuntunen blogi, täytyypi jäädä seuraamaan :)

  http://pudotus14.blogspot.fi/ <---- saa käydä kurkkaas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Käyn tutustumassa blogiisi sopivan tilaisuuden tullen.

   Poista
 3. Kiitos hirmuisesti tästä blogista. Sinun ansiosta olen itsekin päättänyt vihdoinkin hylätä dieetin, jolla kittuutin (laihduin kyllä, mutta olin jatkuvasti syömässä jotain "kiellettyä", tosin en mielestäni repsahdellut :D )

  Tänään on varmaan elämäni ensimmäinen päivä kun olen tosissani yrittänyt syödä säännöllisesti ja rehuja kaikilla aterioilla. Toistaiseksi kaikki on mennyt hyvin. Päänvaivaa aiheuttaa vain se, että en oikein tiedä mitä "normaalit" ihmiset syö.. Olen itse ihan kauhean ronkeli ruuan suhteen. Suurin kysymysmerkki on aamupala. Mitä sinä syöt aamiaiseksi?

  Jos minun mielipide laihdutusleikkauksesta kiinnostaa, olen sitä mieltä ettet todellakaan tarvitse sitä. Kuulin, että jossain tutkimuksessa on todettu usean leikkauksessa käyneen alkoholisoituneen ja lihoneen kilot takaisin.

  Tsemppistä hirmuisesti matkaasi!
  Aurinkoista kevättä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä vastaan sinulle kun pääsen kunnon koneelle ;)

   Poista
  2. Minulla siis oma tietokone tiltissä ja opettelen nyt älypuhelimen käyttöä. Hankin tämän reissua varten.

   En ajatellut leikkausta oikotienä onneen. Mutta olin haaveillut siitä,että se olisi tukenani kilojjen pois pitämiseksi. Mutta nyt on selvittävä ilman sitä. Ja olen jo todistanut itselleni että pärjään kun vain syön säännöllisesti.

   Minä sisällytän aamupalaani proteiinia ja kalkkia; esim. rahkaa tai juustoa joskus kanamuna. Leipää pari viipaletta. Vihanneksia. Mahdollisesti vielä hedelmä. Ja kahvia!

   Toivottavasti myös sinä löydät tämän säännöllisyyden ihmeen.

   Poista