tiistai 27. toukokuuta 2014

Paluu salille

Tänään olin salilla pitkän, pitkän tauon jälkeen.

Lähteminen oli tosi takkuista ja vastenmielistä. Mietin kaikki mahdolliset tekosyyt, että olisin voinut jättää lähtemättä. Mutta lähdin sitten kuitenkin - hyvin vastahakoisesti.

Tämä oli sittenkin hyvä päätös tälle päivälle. Oma "personal trainerini" on vaan niin ihana. Emme ole nähneet helmikuun jälkeen kertaakaan. Ja vaikka tekeminen oli melko takkuista, niin mukavalta se loppujen lopuksi tuntui. Huomasi vaan keuhkojen olevan vielä aika tukossa ja hengästyin tavanomaista helpommin. Taudista lopullinen toipuminen vie vaan aikansa.

Mutta piristävää palautetta tuli - useampi ihminen sanoi, että "oletpa sinä pienentynyt". Tämä tuli hyvään saumaan. Vaikka ne kilot eivät ole tippuneet, niin ulkoisesti on jotain kuitenkin tapahtunut. Ja sain sille tuntemukselleni, että olen pienentynyt, vahvistusta.

Salin sain jälleen palautettua kuvioihin ja ensi viikolla jatkamme. Mahdollisesti otetaan myös uimahallia kuvioihin. Se riippuu vaan tuosta minun nahkasta. Tällä hetkellä nilkat ovat jonkin verran auki atopiani takia, mutta jos saan niitä siedettävään kuntoon, niin sitten hallille. Ja sehän olisi järkyttävän iso askel minulle. Ajatuksen tasolla voisin kuvitella meneväni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti