maanantai 26. toukokuuta 2014

Ravintoterapeutin tapaaminen 9 (part 2)

Nyt on sulateltu muutama päivä. Ja eiköhän tämä tästä iloksi jälleen muutu. Ja onkin jo muuttunut! Minä tiedän, miten tästä jatketaan. Säännöllinen 4-5 krt. päivässä ruokailu. Ja vaikka ei tippuisi gramman grammaa, niin säännöllisyydellä voin pitää tämän painoni - ja se on hyvin paljon vähemmän kuin keväällä 2013.

Onhan tässä viimeaikoina ollut kanssa monenlaista tekijää, mikä on saattanut vaikuttaa. RT:ni mainitsi myös, että nämä kolme antibioottikuuria kuukauden sisään ovat voineet sotkea suolistoni bakteeriflooran ja se on osaltaan vaikuttamassa tilanteeseen.

Myös se, että liikkumisenihan on ollut nyt viimeisen kuukauden aikana aivan minimissään. On ollut vaan niin vetämätön ja tukkoinen olo, ettei ole jaksanut. Eikä se varmasti olisi ollut suotavaakaan. Keuhkoni olivat kuitenkin aika finaalissa ja muutama askel sai minut jälleen puuskuttamaan vanhaan, tuttuun malliin.

Ja sitten vaan aivan se, että elimistö yksinkertaisesti käyttäytyy näin.

Minulle oli yllätys vähäinen pudotusmäärä, koska minä tunnen kuitenkin kehossani, että sieltä olisi lähtenyt. Vaatteeni tuntuvat vähän löysemmiltä jne. Ja ammennan nyt tästä tuntemuksestani sitä voimaa ja uskoa. Edelleen palaan siihen, että tietyssä mielessä kilot eivät merkitse mitään ja lukemista huolimatta keskityn nauttimaan tästä olostani, joka on kuitenkin valovuoden päässä viime keväisestä tilanteesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti