maanantai 13. lokakuuta 2014

Ihana kommentti

Eilen minä sain ensimmäisen kerran kommentin "herranjestas, en meinnannut tuntea".

Tuntuihan Se mielettömän hyvälle!

Sellaiselta ihmiseltä, jonka olen viimeksi nähnyt yli vuosi sitten.

4 kommenttia:

 1. Se on niin ihana tunne, kun noita kommentteja alkaa tulla :D Sitä tietää tulosten näkyvän muillekin!

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä aika hivelevää😊

  Ja hämmentävää. Kun edelleenkään en hirveästi pysty itseäni peilistä katsomaan. Minun pitää varmaan alkaa tietoisesti harjoittelemaan sitä!

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti! Peilin eteen ja hymy kasvoille, jatkat sitä niin kauan, että alkaa tuntua luontevalta ja hyvältä. Äläkä ajattele negatiivisia ajatuksia, kun teet tätä, koska muuten yhdistät vain lisää negatiivisia juttuja peilikuvaasi. Minä hoidin aikoinaan oman itsetuntoni kuntoon juuri tuolla peiliharjoittelulla. Yksinkertaisesti tympäännyin inhoamaan itseäni (minun inhoni ei johtunut painosta, vaan monesta muusta asiasta), joten pakotin itseni peilin eteen monta kertaa päivässä ja hymyilin ja ajattelin itsestäni hyviä asioita. Lopulta se auttoi.

  Ja kehonkieli on tärkeää. Kun pakotat ryhtisi suoraksi ja oikein keskityt siihen, että leukasi pysyy ylhäällä ja näytät itsevarmalta, puhut kuuluvalla ja selkeällä äänellä ja katsot rohkeasti tuntemattomiakin silmiin, et arastele askeleita vaan ajattelet selkeästi sen mitä jossain stressaavassa tilanteessa haluat tehdä ja teet sen mahdollisimman suoraviivaisesti ja itsevarman oloisesti, ihmiset alkavat suhtautumaan sinuun eri tavalla, ja sinä alat tuntemaankin itsesi vahvaksi ja itsevarmaksi. Usko pois, harjoittelemalla se onnistuu. Ota sellainen asenne, ettet edes kuule epävarmuuttasi. Tiedäthän sellaiset tilanteet, joissa se sisäinen piru siellä pään sisällä hokee, ettet voi tehdä sitä ja tätä, koska näytät huonolta tai ihmiset kiinnittävät sinuun liikaa huomiota? Opettele sulkemaan siltä ääneltä korvasi ja pakotat kroppasi tekemään vähän kuin laput silmillä, sillä tavalla, ettet kuulekaan mitä se ääni siellä päässä yrittää sanoa. Kun ylität sen tekemisen kynnyksen kerran, se on seuraavalla kerralla helpompaa. Jossain vaiheessa huomaat, että teet juuri niitä juttuja, mitä ennen et voinut kuvitellakaan tekeväsi, ihan kuin itsestään, sen kummemmin ajattelematta.

  Tämä kommenttini oli tällainen itsetuntobuusti tällä kertaa, koska minusta tuntuu, että sinun pitää päästä eroon tuosta epävarmuudestasi tai vanhana huomaat tuhlanneesi koko elämän negatiivisiin ajatuksiin ja uskalluksen puutteeseen. Mieti kaikkea sitä, mitä voisit tehdä ja kokeilla. Kaikki se on sinulle täysin mahdollista, kun vaan pääset siitä tekemisen kynnyksestä yli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi itku kun te olette ihania💕.

   Tätä minä nyt harjoittelen ja kyllä Se ajan kanssa tuottaa minullakin tulosta😊

   Poista