torstai 6. marraskuuta 2014

Kuvapäivitys

Toivottu kuvaa, missä mennään tällä hetkellä. Olen nyt valmis laittamaan, vaikka koville ottaakin. Laitan myös uudelleen sen kesän 2013 juhannuskuvan, ettei tarvitse penkoa sitä vanhoista päivityksistä. Tämä uudempi kuva on sitten kännykällä otettu, että laatu ei päätä huimaa. Mutta ehkä siitä oleellisen näkee.22 kommenttia:

 1. Oleellisen tosiaan näkee. Hienoa!

  VastaaPoista
 2. On kyllä huikea muutos! Hienoa :)

  VastaaPoista
 3. Tulee ihan kyyneleet silmiin, kun kattoo noita kuvia. Tosi upeeta! <3

  VastaaPoista
 4. Kyllä on totta vieköön painonpudotus ollut vaivan arvoista. Suuri, näkyvä muutos, joka takuulla myös tuntuu kropassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen kaikkea tuntuu kropassa😊. Sivukuvat on vieläkin vaikeita minun katsoa. Muut näkevät paremmin kuin minä itse😉

   Poista
 5. Herraisä, olet ihan eri ihminen!

  VastaaPoista
 6. Ihan uskomaton muutos! Mahtavaa! Kiva, kun jaoit tämän kanssamme. Minäkin kerään rohkeutta omiin kuviin.

  VastaaPoista
 7. Hei! Liitin blogisi seurantaan. Täytyy tutustua matkaasi joskus paremmalla ajalla. Itse pidän Pullukkablogia Vuodatuksessa ja ihan rohkeasti omalla nimellä ja naamalla, vaikka lähtöpainoni on vieläkin isompi kuin sinulla. En ole kyllä sitä vielä kertonut, ilmoitan vain pudottamani kilot. Meidän pitää lakata häpeämästä itseämme ja kilojamme! Mutta sinä olet tehnyt jo upean työn, onnittelut siitä. :) Terveisin: Arja

  VastaaPoista
 8. Olen Arja ylpeä ja "kateellinen" rohkeista lihavista - kaltaisistasi. Mutta puhut asiaa, ei meistä kenenkään pitäisi pyydellä olemassaoloaan anteeksi.

  Minä harjoittelen ja kyllä sitä edistystäkin tapahtuu;)

  VastaaPoista
 9. Hienoa! Jokainen kulkee omaa tietään ja on valmis omaan tahtiinsa "tulemaan kaapista" - tai sitten toimimaan ihan anonyymina. Se ei ole ratkaisevaa, mutta se on, että oppii arvostamaan itseään, kiloista huolimatta. :) T: Arja

  VastaaPoista
 10. Niinpä 😉.

  Voi olla, että joskus muutan tämän omalle nimelleni, mutta vielä ei ole sen aika.

  Tämä on ollut äärettömän tärkeä kanava purkaa tuntojani ja on auttanut minua paljon. Asiat, mitkä olen tänne saanut oksennettua ulos itsestäni, olen jo osittain pystynyt sanomaan myös ääneen lähimmilleni. Ja minä kehityn koko ajan😊.

  Edelleen koen, että koko projekti on pääni kanssa työskentelyä, tosiasioiden tiedostamista ja tunnustamista. Eikä tämä ole ylipääsemättömän hankalaa tai vaikeata.

  VastaaPoista
 11. Onnea upeasta saavutuksestasi!!! Älä tosiaan häpeile itseäsi ja saavutustasi ollenkaan!!! <3 Olet tehnyt upean työn!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Onhan tämä jännää miettiä vaikka siltä kantilta, että olen karistanut ympäriltäni n. 98 voipakettia. Aikamoinen kasahan se on!

   Poista
 12. Onnittelut, todella mahtava saavutus. Toivottavasti nähdään pian ja viimeistään elokuussa 2015. Olet Ihana ja rakas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Kuin myös! Vaikka minulla ei välähdäkään nyt yhtään!!!!

   Poista