perjantai 13. syyskuuta 2013

Hidasteleva aika

Miten tämä aika voi nyt kulua näin hitaasti?


Minulla on oikeasti ikävä ravintoterapeuttiani! Aivan järkyttävän pitkältä tuntuu nyt tämä edellisen ja seuraavan käynnin väli. ja vieläkin saan vaan odottaa, koska seuraava käyntini on vasta 24.9. Kun tapaamme, niin kerron kyllä hänelle, että en kestä tällaista lähes 2 kuukauden tapaamisväliä. Ainakaan vielä.

Enkä minä oikein edes tiedosta, että miksi tämä tuntuu nyt liian pitkältä. Olen kuitenkin pystynyt itsekseni tsemppaamaan koko tämän ajan. Olen pysynyt ohjelmassamme ja syönyt, muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta, päivittäin sen 4-5 ateriaa. Jouduin tosin palaamaan takaisin siihen, että konkreettisesti myös merkitsen aterioiden toteutumisen päiväkirjaani. Tällä "jaksolla" en ole edes käynyt ulkona juurikaan syömässä. Pizzalla en kertaakaan. Muutaman kerran olen valinnut syömiseni saalaatipöydästä. Eilen valitsin kahvilassa välipalakseni viettelysten pullan - juhlistin mahdollisesti erään voimia vieneen asian päättymistä.

Varmaan minua alkaa jännittämään nyt jo seuraava punnitseminen. Toivon niin sydämestäni, että lukemat olisivat seuraavalla kerralla alle 120kg! Ja samalla minun pitäisi nyt pystyä pitämään pääni kylmänä ja olla ajattelematta sitä vaa'an lukemaa. Kun sillä toisaalta ei ole väliä. Kun tiedän, että järkeistämällä ja säännöllistämällä syömiseni, se lukema kyllä sieltä tippuu. Minulla on nyt täysi työ olla ajattelematta sitä, että kuinka paljon painoni voisi olla tippunut - nyt kun on näin monta viikkoa väliä. Psyykkaan nyt itseäni siihen, että olen tyytyväinen jos tuo 120kg:n rajapyykki rikkoutuisi, mutta jos ei, niin en saa masentua!

Tunnen itsessäni lähes päivittäin pieniä muutoksia; vähäiset askeleeni ovat vähän ripeämpiä ja hengästyn vähemmän, minä pystyn jopa puhumaan kävellessäni, toissa päivänä askelmittarini näytti yli 5000 askelta (!), yhtä paitaa nyt voin pitää napitettuna päälläni (elokuun alussa ei puhettakaan, että olisi mennyt kiinni), täytyisi mennä alusvaateostoksille. Järjellä ajatellen ymmärrän toki, että tämänkaltaiset muutokset eivät ole mahdollisia ellei myös paino ole kiloissa tippunut. Silti nyt pitäisi jo tietää paljonko!

1 kommentti:

  1. Löysin blogisi ja miten tuttua kaikki onkaan. Toivon sulle älyttömästi tsemppiä!

    VastaaPoista