sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Pieni huomio 3


Tai vähän useampi.

Omalta kannaltani merkittävä huomioni on, että nyt pystyn puhumaan puhelimessa samalla kun kävelen. Tämän tajusin ehkä viime viikolla. Minun ei tarvitse enää toimia niin, että keskeytän kaiken tekemiseni kun vastaan puhelimeen. Aikaisemmin minä esim. ajaessa puhuessani en lähtenyt edes pankkiautomaatille ennen kuin olin lopettanut puhelun. Siksi koska ne muutamatkin askeleet saivat minut hengästymään ja puhumisesta ei tullut sitten mitään.

Jouduin tai paremminkin sain käydä alusvaateostoksilla. Rintsikat otin kokoa 100B. Summamutikassa. En halunnut niitä kuitenkaan vielä mitenkään sovitella kaupassa. Kotona pukiessani päälleni ne, ilokseni huomasin niiden olevan hyvinkin sopivaa kokoa. Eivätkä uppoa edes pahemmin selkäläskeihini. Edelliset rintsikkani olivat kokoa 105C ja nekin olivat jo ostaessani aivan liian pienet. Heti ensipukemisella kuului vaan rutina kun kuminauhat paukkuivat äärirajoillaan ja selän puolella ne todellakin uppoutuivat läskin sekaan.

Kaupassa käydessäni mahduinkin ohittamaan pitkän pitkästä aikaa siinä kassojen välissä erään mummon, joka jäi tupeksimaan siihen jotain. Minun ei tarvinnut jäädä odottamaan, että hän siirtyy edestäni pois vaan pääsin kiemurtelemaan hänen ohitseen. Ei se nyt ihan helposti käynyt, mutta mahaa sisäänvetämällä vältyin kontaktilta.

Hykerryttävin huomio on nyt se, että päivittäin on niitä tilanteita kun sellaiset "moi"-tutut tervehdittyään katsovatkin toiseen kertaan tarkemmin minua. Edelleenkään "luotettavaa" palautetta ei ole tullut, mutta siihen on varmasti syynä se sanomisen vaikeus. Mieltä lämmittävät kyllä nämä tarkemmin katselutkin!

2 kommenttia:

 1. Voi miten ihania huomioita!
  Tuollaiset jutut on juuri niitä joista pitää nauttia ja ottaa kaikki ilo irti!
  Ja parasta on se, että kun jaksaa, niin nuo yt sopivat liivit ovat pian liian isot nekin, ja mummoa ohittaessaan riittää pelkkä kiemurtelu. :)

  Teet joka päivä oman elämäsi sankaritekoja!
  Kaikkea hyvää ja kaunista tähän alkaneeseen viikkoon! <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos K. Kattimus :)

  On tämä aika ihmeellistä! Ja varsinkin se, etten koe vieläkään olevani dieetillä. Opettelen edelleen vaan normaalia syömistä.

  VastaaPoista