perjantai 20. syyskuuta 2013

Pieni huomio 2


Trimmasimme tänään ystäväni kanssa koiraani. Heillä. Ja hänellä on käytössäään sisätilojen koiraportteja. Minähän mahduin niistä jo kulkemaan siten, että vatsani ei litistynyt. Enkä joutunut miettimään miten päin kuljen portin läpi. Ja kehtasin kulkea niistä kaverini nähden!

Aikaisemminhan minä aina annoin kohteliaana muiden mennä edeltäni; näin sain itse kiemurrella porttien läpi
rauhassa. Kyllä tässä koko ajan tapahtuu muutosta pienempään!

5 kommenttia:

 1. hienoa!!! luin äsken kaikki blogisi läpi.jatka vaan pikku etappi kerrallaan ja sano sille ravintoterapeutille, että useammin tapaamisia. oletko tutustunut koskaan Syömishäiriöliitto SYLI ry:hyn? Itse olen ahmimishäiriö BEDtä sairastava ja olen saanut sitä kautta tukea.Minun ahmimishäiriöni on aika raju,nyt olen parantumassa onneksi, mutta jos se on esim.lievempi, niin ei välttämättä koe itse että mitään ongelmaa sinänsä on. Moni reilusti ylipainoinen sairastaa tietämättä olevansa sairas. Vertaistuesta on aina apua. En kerro tätä siksi että olisit välttämättä syömishäiriöinen vaan vain tiedoksi! :-) toivon sinulle valtavasti tsemppiä ja haleja.. ollaan molemmat matkalla kohti terveempää elämää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen joskus lukenut noita SYLI:n juttuja, eli on tuttu. En ole kuitenkaan BED:iin tutustunut sen tarkemmin. Täytyisi kyllä!

   Olen pohtinut paljon suhtautumistani ruokaan ja syömiseen. Jo aikaisemminkin. Ja onhan se selvää, että eihän syömiseni koskaan ole ollut ns. normaalia. Ikäni olen taistellut paino-ongelman kanssa. Ja ainakin koko aikuisikäni olen syönyt äärettömän epäterveellisesti ja - säännöllisesti.

   Monenlaista ongelmaahan tähän liitttyy, mutta onneksi koskaan ei ole ollut minkäänlaisia oireita esim. siihen suuntaan, että syömänsä ruoan haluaisi oksentaa ulos. Toki eihän se ole syömishäiriöisen ainoa mitta!

   Nämä pienet askeleet ovat nyt tuntuneet minusta nerokkailta. Nimenomaan henkisesti. Minulta on poistunut ajatus sortumisesta - ja se on hyvin merkittävä asia. Ja ravitoterapeuttini on tärkeä juttu tässä prosessissa. Odotan seuraavaa käyntiä kuin kuuta nousevaa - enää kolme yötä ;)

   Poista
 2. Heipä hei!

  Löysinpä monen mutkan kautta blogiisi - täällä toinen isoista määristä elämäntapaansa remontoimaan lähtenyt.

  Me pystytään tähän! <3

  http://kkseikkailee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletpa tehnyt valtavan työn ja saavuttanut mielettömän tuloksen! Onnittelut (kateellisena)<3
   Perässä tullaan ;)

   Poista
  2. Kukin tyylillään - mä olen tämmönen runttaaja. :)
   Sinä taas tuollainen ihana pohdiskelija - siinä olisi mulla paljon oppimista!

   Ihanaa alkavaa viikkoa! <3

   Poista