tiistai 22. lokakuuta 2013

Error

Sain niin nenilleni tänään vaa'alta! Ja se on minulle aivan oikein.

Käyn nyt sellaisessa paikassa n. 3 kertaa viikossa, että siellä on henkilövaaka. Ja vieläpä sellaisessa sopivassa kohdassa, että minun olisi siinä hyvin helppo kenenkään huomaamatta punnita itseni.

Viime viikolla kiersin ja kaarsin sitä vaakaa ja aina ohikulkiessani mietin, että josko minun pitäisi "ihan vaan vähän" punnita itseni. Mutta sain pidettyä sen päätökseni, että minua ei punnita kuin ravintoterapeuttini luona.

(Selkeästi minua alkaa jälleen jännittämään seuraava tapaamisemme RT:n kanssa!)

Eilenkin vielä sain kierrettyä sen vaakan suht' sujuvasti. Sitä tosin helpotti, että siinä lähistöllä oli lähes koko ajan muitakin ja minun oli helpompi pysyä päätöksessäni.

Mutta tänään - aamupäivällä kuljin sen ohi kolme kertaa ja ympäristössä ei ollut ylimääräisiä silmäpareja yhdelläkään kertaa. Ja minua vaivasi se vaaka. Ja ne lukemat. Ja se, että siellä olisi hiljaista...

Ja olihan se sitten neljännenkin kerran tehtävä tikusta asiaa vaakan luokse. Ja minä nousin vaa'alle - pälyillen ympärilleni.

Näyttöön tuli ERROR.


Astuin vaa'alta pois. Ja yritin uudestaan. Jälleen näyttöön ilmestyi ERROR.

Minä hymyilin itsekseni, että vaakakaan ei suostunut pettämään päätöstäni. Se nimenomainen vaaka haluaa, että minut punnitaan vain RT:n luona! Todellisuudessahan se vaaka näytti ehkä max. 100kg. Tai minä en vain osannut punnita  itseäni - nämä digitaalivempaimet ovat minulle aivan täyttä hebreaa. Tai patterit olivat vähissä. Tai jotain.

Mutta minua tämä ei masentanut, vaan huvitti ja kertoi sen, että parempi nyt vain odottaa sitä 29.10 tapaamistamme!

2 kommenttia:

  1. Vaa'alta pois pysyminen on yllättävän vaikeaa, kun uteliaisuus tuppaa vääntämään vastaan! :D Tsemppiä ja lujaa tahtoa sinulle, kohta pääset puntarille ihan luvan kanssa! :)

    - Fätti

    VastaaPoista
  2. Kyllä minä tämän jälkeen taas helpommin muistan, että ne välipunnitukset eivät nyt ole minun juttu ;)

    Ja odotan kovin sitä virallista punnitustani, vaikka se kyllä jännittääkin! Olen kyllä aika luottavainen.

    VastaaPoista