tiistai 8. lokakuuta 2013

Pieni huomio 4

Minun alushousut pysyvätkin kohdallaan, eivätkä rullaudu nivusiin mahan alle. Mukavampi olla kun ei tarvitse olla aina nykimässä niitä "huomaamattomasti" ylös. Ja T-paidat puolestaan pysyvät helmat alhaalla, eivätkä rullaudu ylös rintojen alle. Helmoja ei tarvitse nykiä sen takia alaspäin.

Rintaliivien olkaimet pysyvät paljon paremmin paikoillaan ja niitäkään ei tarvitse olla jatkuvasti nostelemassa ylös takaisin olkapäille.

Siis minullahan alkaa olla melkein kotoinen olo vaatteissani, vaikka lahjoitusvaatteita suurin osa ovatkin!

Mahdun myös jo autoni ratin ja selkänojan väliin niin, ettei maha osu lainkaan rattiin. Ahtaissa paikoissa ajaminen on helpottunut paljon ja kädetkin mahtuu pyörittämään rattia tehokkaammin. Ja vaatteet eivät nuhraannu siitä ratista. Olen voinut ottaa penkkiäkin piirun verran lähemmäksi rattia ja nyt ei tarvitse enää varpistella kytkimen kanssa.

5 kommenttia:

 1. Ihana aina huomata tuollaisia pikkujuttuja arjessa, jotka rupeaa sujumaan paremmin laihtumisen myota :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavia havaintoja! Miten ihanaa onkaan, kun vaatteet alkavat istua päällä! Minäkin olen saanut kaivaa vaatekaapista jo sellaisia vaatteita, jotka ovat jääneet pitkäksi aikaa käyttämättömiksi erilaisista rullautumis- ja valumissyistä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille kaikille.

  Minä koen tärkeäksi kirjata näitä pieniä muutoksia ylös. Varsinkin jos yhtään meinaan sortua "hosumiseen" ja tuskailuun, ettei paino lähde nopeammin. Nämä omin silmin nähtynä kirjoitettuun muotoon antavat uskoa itseeni ja auttavat tsemppaamaan!

  VastaaPoista