keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Keuhkokuume

Soittivat eilen TK:sta minulle päin. Siitä iso plussa.

Kyllä tätä keuhkokuumeena hoidetaan. Enkä itsekään usko matkatuliaiseen. Oireiden perusteella itsekin jo oikeastaan tiesin mikä tleman pitää. Onhan tämä nyt jo 4. tai 5. keuhkokuume kohdallani.

Tämä on kuitenkin täysin erlainen edellisiin verrattuna. Hyvällä tavalla. Minun kuntoni ja keukoni eivät romahtaneet täysin!  Minua ei passitettu heti sairaalaan. En ole joutunut edes spiiraan!

Aloitettiin nyt anakin aluksi antibiootti kotihoidossa. Tietysti evästyksellä, että jos tilanne muuttuu huonompaan, niin sitten heti yhteys lääkäriin.

Varovasti luulen, että kun kuntoni ei tällä kertaa romahtanut parissa tunnissa, pienen yleiskuntoni parantumisen vaikuttavan tämänkertaiseen tautiin.

7 kommenttia:

 1. Toivotaan, että paraneminen alkaa. Tsemppiä!

  Mulla on äärimmäisen harvoin flunssia tms. Nyt painonpudotuksen aloitettuani pientä oli vähän väliä. Aloitin samaan myös CPA-laitteen käytön uniapneaan uudelleen. Valitettavasti se vaan jotenkin taisi aiheuttaa ne flunssailut, kun elimet kuivuivat ja pöpöt pääsivät jylläämään. Nyt olen ollut pari viikkoa ilman laitetta ja samperin paljon parempi olo. Ehkä mä pärjään kokonaan ilman laitetta. Sanoivat sairaalassa, että kun alan painaa about 80 kiloa tutkitaan uudelleen katkokset. Jos vaikka antaisin laitteen pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole tuon CPA:n kanssa joutunut tekemisiin. Vaikka kyllä minulla myös uniapneaa on ollut. Kerran koitettiin tutkiakin, mutta ne kotona käytettävät laitteet eivät pelittäneet minulla oikein kunnolla kun tuon ihon kanssa (rasvattu) ei oikein anturat pysyneet paikoillaan. Ja homma jäi sitten kesken.

   Tämä keukokuumeeni ei ole nyt ainakaan pahempaan suuntaan mennyt ja eilen illalla minulla ei ollut sitä pientä lämpöilyäkään. Pitää vaan malttaa olla aloillaan.


   Poista
 2. Toivottavasti lääkkeet alkaa purra ja alat parantua keuhkokuumeesta! Sairastin sen viime talvena ja olin 7vk sairaalassa,teholla tajuttomana jne. Lääkäreiden ihmeeksi selvisin,onneksi! Jotain lisäjuttuja siitä jäi minkä kanssa nyt taistelen.

  Luin koko blogisi,kiitos kun vinkkasit! Uskomattoman jutun olet kyllä tehnyt,kunnioitukseni nousi joka kirjoituksen jälkeen. Kun vuosia sitten tavattiin niin en muista sinua mitenkään ylipainoisena. Syömiseni on vähän kuin sinun ennen,vettä menee ja joskus muistan syödä kerran,joskus kaksi kertaa päivässä. Blogistasi sain innostuksen alkaa syömään säännöllisesti vaikka painon kanssa ei suurempia ongelmia ole ollutkaan. Toki painokin on viimeisen vuoden aikana noussut kun en ole päässyt pahemmin jalkavaivaisena liikkumaan. Seuraan jatkossakin! Sulla on kiva tapa kirjottaa,tätä lukee kuin romaania.

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kilokiukuttelija! Apua, apua. Huomasin nyt vasta, että olen poistanut kommenttisi. En kyllä tiedä, miten olen onnistunut:). Tarkoitus se ei ole ollut! Enkä löydä sitä mistään, että voisin palauttaa.

  Anteeksi!!!

  VastaaPoista