maanantai 28. huhtikuuta 2014

Nahkava

Aivan ensimmäiseksi pyydän anteeksi, että nyt on menty kuukausikaupalla jo ilman kuvan kuvaa teksteissäni. Minulla on edelleen tietokoneongelma ratkaisematta ja olen lainakoneiden varassa. En ole vain saanut aikaiseksi ratkaista ongelmaa.

Mutta asiaan.

Onhan näiden kilojen myötä havaittavissa, että löysää nahkaa alkaa ilmaantumaan vähän sinne sun tänne. Allit, reidet ja maharoikko ovat ne "pahimmat". Eihän se kaunista katsottavaa ole. Mutta mikä on?

Silloin joskus nuorempana kun olen laihduttanut samaisen määrän (37kg), nahka pysyi matkassa ja roikkoja ei ilmaantunut. Johtuu varmasti vain ja ainoastaan siitä, että nahka on nuoremmalla sopeutuvampi ja joustavampi.

Olen ollut havaitsevinani sen, että nyt kun on ollut tätä hiljaisempaa kautta menossa, niin nahkani on ehkä vähän ottanut kiinni. Eli toisaalta on tainnut tehdä tasannevaihe aivan hyvää tältä kantilta katsottuna. Mutta onhan se selvää, että tällä iällä nahka vuosikausien venytyksineen ja kaikkine raskausarpineen ei tule kuroutumaan "normaaliksi" painonpudotuksen myötä.

Mutta aika näyttää. Ja se miltä nahkani näyttää, ei minua paljoa hetkauta. Joka tapauksessa nämä löysät ovat kevyempiä kantaa! ja katsotaan sitten joskus tehdäänkö jotain.

2 kommenttia:

 1. Tätä samaa pohtinut, tänään -19kg ja vaikka vielä ollaan satasen isommalla puolella, on aika selvää ettei ilman jonkin sortin toimenpiteitä jossain vaiheessa selvitä. Mutta sen aika on sitten kun on. Eniten ehkä harmittaa se että jos ei alamaha niin repsottaisi, näyttäisi vaatteet jo nyt toisenlaiselta päällä.
  Mutta olo on tärkein, ja jotenkin sitä on niin paljon armeliaampi jo itselleen, aiemmin sitä painoa jotenkin selittelikin muille tms, nyt on minä ja minun projektini, eikä muiden mielipiteillä ole väliä :D
  Ihana seurata edistystäsi, ja hauska huomata miten samoilla tulee itse perässä, ostin juuri ensimmäiset lenkkarit ties kuinka pitkään aikaan (10v...?) ja hämmästyin miten mukavat ne on jalassa :D
  Nolotti hirveästi olla "urheilukaupassa", mutta sitten sanoin rohkeasti kassalla miten paljon painoa pudonnut, ja että varovainen liikunta mukaan seuraavaksi ja sain ihanan positiivista palautetta!
  En olisi kyllä mennyt koko kauppaan jos en olisi yllätyksekseni löytänyt Kaphalista urheiluvaatteita jotka mahtuivat päälle (eikä edes se isoin koko, jeee!), päätin antaa pienelle äänelle periksi joka kävelyä ehdottelee.
  Tsemppiä sinne, olet ihana inspiraation lähde!!!!

  VastaaPoista
 2. 😊. Hyvä sinä!

  Minä vielä saan kypsytellä ajatusten tasolla näitä liikunnallisempia ostoksia.

  Tämä tauti nyt vie nyt niin täysin puhdin pois. Ja innostuksenkin. Enkä nyt ole kävellutkään.kuin ihan pakollisia ja niitäkin hissukseen.

  Mutta kunhan toivun, niin täytyy palata asiaan.

  VastaaPoista