keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Motivaatio-ongelmia

Reissuni jälkeen on ollut vaikeuksia pitää ateriarytmistä kiinni. En pode huonoa omatuntoa sen kummemmin, mutta ryhtiliikettä tässä on tehtävä!

Eli nyt on jälleen pitänyt ottaa käyttöön hymynaama ruoka-aika seurantalappuni. Että oikeasti taas syön silloin kun pitää.

Ja kotiin en voi edelleenkään ostaa leipää. En edes sitä gluteenitonta. Leipä kaikissa muodoissaan on minun kompastuskiveni!!!!! Minun on niin helppo laistaa oikea syöminen silloin kun voin "äkkiä tehdä vaan yhden leipäpalan".

Minä en hallitse itseäni tämän kanssa. Onneksi gluteenittomia sämpylöitä on pussissaan vain se neljä, sillä voin syödä ne kerta istumalta kaikki. Sulatan yhden kerrallaan, en vain voi sille mitään. Leipä on vain niin hyvää. En tarvitse edes mitään päällisiä sen kanssa.

Leivän suhteen on nyt palattu jälleen siihen, että kotiin en osta ja mieliteon iskiessä menen kahvilaan nauttimaan sen. Olen nyt selvittänyt, mistä kotikylän kahviloista saa gluteenittoman sämpylän.

Ensi viikon punnituksesta en odota ihmeitä. Mutta onneksi vihdoin tapaan ravitsemusenkelini pitkän, pitkän tauon jälkeen.

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä taistelussa <3
  Samaa taistelua täälläkin, epäilys oli, että ravintoa liian vähän meikäläisen päivässä, joten otin käyttöön ravitsemuspäiväkirjan joka sen sitten paljasti. Nyt sitten punnailen ja merkkailen, sitten satunaisesti merkkailen kiloklubiin syödyt. Jotkut päivät hyviä, jotkut huonoja, välillä vaikeeta ja välillä helppoa. :D Mutta näillä mennään...

  Oikein hyvää pääsiäistä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ja sinulle myös hyvää pääsiäistä!

   Tämä systeemi on siitä hyvä, että koskaan ei ole niin vaikeata, että tekisi mieli lyödä hanskat tiskiin . Ei tule sitä sortumisen fiilistä;)

   Poista
 2. Mun leipäni on riisikakku ja jos oikein kovasti tekee mieli, teen mikroleivän. Gluteenittomia jauhoja 0,75 dl ja vähän öljyä sekä yksi kanamuna. Tämä sötkötettään keskenään ja laitetaan minuutiksi mikroon sopivan kokoisessa astiassa. Näyttää kaamealta pesusieneltä, mutta leikkaan halki ja syön kuten leipää. Täyttää samperisti eikä enempää tee mieli. Kun tuon leivän teen, laitan väliin salaatit ja teen siitä muutenkin herkullisen. Se on mulle semmoinen hemmotteluleipä. Joskus teen myös hampurilaisen näin. Väliin sitten itse tehty jauhelihapihvi (ei tietenkään niitä korppujauhoja tms.) ja sitten juustoa, tomaattia yms.).

  Tsemppiä taisteluun! Mulla alkoi eilen fiilikset parantua, osittain muiden tsemppien takiakin.

  VastaaPoista
 3. Onneksi välillä on niitä hyviäkin fiiliksiä. Minullakin, kun olen ollut tarkkana ruoka-aikojeni kanssa.

  Kiito reseptistä, täytyykin kokeilla. Mutta ihan vielä en uskalla;)

  VastaaPoista