tiistai 19. huhtikuuta 2016

Ravitsemusterapeutin käynti 20 (part 2)

En voi nyt kauaa märehtiä tätä käyntiä. On pakko sanoa asia ulos!


Se minun takapakki on ollut numeroina 18 kg. Painoni oli käynyt 106 kg:saa.


Niin sitä vaan lihava ihminen on lahjakas huijaamaan itseänsä. Tiesinhän minä, että takaisin päin oli tullut kiloja, mutta en osannut kuvitella, että noin paljon. Kuvittelin sen olleen n. 10 kg:n luokkaa.


Luojan kiitos, että minä sain viime joulukuussa raahattua itseni ravitsemusenkelini luo. Se oli jälleen pelastukseni! Jos minä olisin tuon käynnin skipannut, niin en tiedä missä nyt olisin!


Käsittämättömän helposti nämä kilot lähtevät lapasesta. Ja ei oikeiden ruokailutottumusten opettelu ole helppoa. Tai opettelu on helppoa, mutta että niistä tulisi automaatio, ei totisesti olekaan helppoa.


Minulla tulee pian kolme vuotta täyteen tätä matkaani. Järki kertoo minulle koko ajan miten homma toimii. Mutta tunnetasolla opettelemista on tuhoton määrä.


Ihan vielä en ole saanut takapakkiani kokonaan pois, mutta kyllä se sieltä sulaa. 13 kg siitä on nyt lähtenyt. Painoni tänään 93 kg.


Mitähän se lukema ihan oikeasti olisi jos kaikki elämänsä aikana laihdutetut jojokilot olisi laskettu yhteen? Minunkin kohdallani aivan hirvittävä lukemahan se olisi.


No mutta suunta on jälleen oikea ja jälleen kerran olen itselleni todistanut, että säännöllinen syöminen järkevillä valinnoilla toimii.2 kommenttia:

 1. Onnittelut onnistuneesta suunnankorjauksesta! :) Onneksi menit ravitsemusenkelillesi. Tiedät keinot ja oikean tien, tsemppiä eteenpäin. Ja hei, osoitithan sinä tässä itsellesi, että PYSTYT korjausliikkeeseen ilman että kaikki kilot tulevat rytinällä takaisin. Eiköhän se ole tärkeä askel matkalla kohti pysyvää painonhallintaa? :)

  Onnea myös silmäprojektiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä.

   Ja minä luulen, että minun on läpikäytävä nämä kaikki vaiheet!

   Ja olenhan minä itseni voittanut monella tavalla. Entinen minäni olisi vajonnut syvemmälle suohon.

   Monta syytä tyytyväisyyteen 😊

   Poista